מספר מנות: 2-3 צלחות מרק
זמן הכנה: כ- 10 דק'
זמן בישול: כ- 20 דק'
מצרכים:
2-4 קישואים חתוכים לפרוסות רחבות
2 תפוחי אדמה בינוניים חתוך לקוביות קטנות
4-5 ארטישוק ירושלמי חתוכים לפרוסות
שמיר טרי קצוץ לפי הטעם
מלח ים לפי הטעם
שמן זית לפי הטעם
מיץ מלימון טרי לפי הטעם
מים בטמפרטורת רתיחה.
אופן ההכנה:
מחממים בסיר את שמן הזית, מטגנים בו את הקישואים, תפו"א, ארטישוק ירושלמי ומלח, מערבבים ומוסיפים את המים הרותחים. מבשלים עד שהירקות מתרככים, מוסיפים את השמיר, מבשלים כדקה נוספת, ומכבים את האש. מוסיפים את הלימון ומרסקים את כל תכולת המרק בבלנדר ידני לקבלת מרקם אחיד. מגישים חם.
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
כתיבת תגובה