שעועית מש מכילה סידן, ברזל, סיבים תזונתיים, זרחן וויטמינים מקבוצת B. היא קלה יותר לעיכול משאר הקטניות. כדאי לשלבה עם דגנים מלאים וירקות עמילניים בכדי לקבל את כל חומצות האמינו הדרושות לגוף.
מספר מנות: 2 צלחות מרק
זמן הכנה: כ- 10 דק'
זמן בישול: כ- 35 דק'
מצרכים:
1/4 כוס שעועית מש
1 בצל חתוך לקוביות
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות
קארי לפי הטעם
מיץ מלימון טרי לפי הטעם
מלח ים לפי הטעם (עדיף להשתמש במלח ים ממקור אורגני שהופק בתהליכים טבעיים ללא כימיקליים, לדוגמא Bisal).
שמן זית לפי הטעם
מים בטמפרטורת רתיחה
אופן ההכנה:
משרים את שעועית המש כמה שעות לפני הבישול.
מחממים שמן זית בסיר ומטגנים בו את הבצל, מוסיפים את שעועית המש, תפוח האדמה, קארי ומלח, מטגנים, מערבבים ומכסים במים רותחים. מבשלים עד ששעועית המש מתבקעת ותפוח האדמה רך.
מרסקים הכל בבלנדר ידני, מוסיפים מיץ לימון לפי הטעם ומערבבים.
מגישים חם.
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
כתיבת תגובה