השקדים עשירים בסידן ומכילים מגנזיום, ויטמיני B ,C ,E, חלבון, חומצות שומן בעיקר חד בלתי רוויות ואחוז גבוה של אשלגן.
פולי קקאו נחשבים למזון על ועשירים בנוגדי חמצון, מינרלים חיוניים וויטמינים. הם תורמים לתפקוד הלב, המוח ולאיזון ההורמונלי.
מספר מנות: מנה אחת
זמן הכנה: 5 דק'.
מצרכים:
חופן שקדים
2-4 תמרים מזן מג'הול או זן אחר (תלוי במידת המתיקות הרצויה)
1-2 פולי קקאו קלופים (ניתן לקנות פולי קקאו שלמים ואורגניים בחנויות הטבע)
1 כוס מים
אופן ההכנה:
מכניסים לבלנדר את כל המצרכים, מפעילים את הבלנדר עד שמתקבל שייק חלק. מוסיפים עוד מים במידה והשייק סמיך מידי לטעמך.
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
כתיבת תגובה