מספר מנות: 1-2
זמן הכנה: 5 דק'
זמן קלייה: 45-60 דק'
מצרכים:
1 חציל
1-2 כפות טחינה גולמית (אני ממליצה על טחינה גולמית משומשום מלא מונבט מזן חומרה אתיופי, אשר משווק בארץ ע"י חברת אמארה – ניתן להשיג ברשת ניצת הדובדבן או לרכוש ישירות מהיבואן 054-4982239)
פטרוזיליה מסולסלת לפי הטעם
מיץ מלימון סחוט לפי הטעם
אופן ההכנה:
שוטפים את החציל ומחוררים אותו עם מזלג מכל הצדדים שלו. קולים את החציל בטוסטר אובן. אחת לכמה דקות, כדאי להפוך את החציל בתנור, כדי שכל צדדיו ייקלו באופן שווה.
לאחר שהחציל קלוי, מוציאים אותו מהתנור ונותנים לו להתקרר. קולפים את החציל לאחר שהוא מתקרר.
מכניסים את החציל, טחינה גולמית, פטרוזיליה מסולסלת ומיץ הלימון למעבד המזון ומפעילים את מעבד המזון עד שמתקבל ממרח אחיד.
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
כתיבת תגובה