מספר מנות: 2-3 מנות.
זמן הכנה: 15 דקות.
זמן בישול: כ- 20 דקות.
מצרכים:
1/3 חבילה נודלס מכוסמת מלאה.
1 בצל חתוך
1 קישוא מקולף וחתוך לקוביות
1 גזר קלוף ומגורד
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 עגבניה חתוכה לקוביות
2-3 כפות זרעי שומשום טחונים (טוחנים במקום במטחנה לפולי קפה)
כפית שורש ג'ינג'ר טרי חתוך לקוביות קטנות או לפי הטעם (להזהר לא לשים יותר מידי)
רוטב סויה לפי הטעם
שמן זית לפי הטעם
מים בטמפרטורת רתיחה
אופן ההכנה:
מבשלים את הנודלס במים רותחים עד שהם מוכנים. במקביל מחממים את השמן במחבת גדולה/ווק, מטגנים את הבצל עד שהוא נעשה שקוף, מוסיפים את הג'ינג'ר, מטגנים דקה, מוסיפים את הפלפל האדום וקצת מים רותחים כדי לשמור על הלחות של הירקות, מטגנים 2-3 דק', מוסיפים את העבניה והקישוא ומטגנים 2-3 דק', מוסיפים את הגזר ורוטב הסויה ומטגנים עד לריכוך הירקות. כשהירקות מוכנים, מוסיפים את זרעי השומשום הטחונים ומערבבים. לבסוף מוסיפים את הנודלס מערבבים עם כל הירקות ומגישים חם.
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
כתיבת תגובה