מספר מנות: כמות רוטב שמתאימה לקערת סלט בינונית (כוס רוטב)
זמן הכנה: 5 דק'.
מצרכים:
חופן שקדים (מומלץ להשרות את השקדים כ 8-12 שעות ולייבש כמה שעות במייבש מזון – ראה/י מאמר נבטים והנבטה)
מיץ סחוט טרי מחצי לימון קטן
אצבע שורש כורכום טרי קלוף
רבע כפית מלח דק גבישי מן ההימלאיה (מלח ורוד)
קמצוץ פלפל שחור – אופציונלי
חצי כוס מים
אופן ההכנה:
טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר עד שמתקבל רוטב אחיד.
מתאים כרוטב לסלט, לתפוחי אדמה בתנור, ירקות מאודים וכד'. כל מנה שהייתם שמים עליה רוטב יוגורט עשיר.
מומלץ קודם להכין את הרוטב ואח"כ להכין את המנה שהוא מתווסף אליה, כדי לתת זמן לכל טעמי הרוטב להתערבב.
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
רונן יעקב אומר
לא מובן לי . יש הגדרת כמויות של כל המרכיבים פרט לחשוב (השקדים).
Mayan אומר
כתוב "חופן שקדים", כלומר כמות שנכנסת בכף ידך.