גרגירי חומוס עשירים בחלבון, מגנזיום, זרחן, סידן, אבץ, חומצה פולית, נחושת, ויטמינים מקבוצה B וסיבים מסיסים.
מספר מנות: 2 צלחות מרק
זמן הכנה: כ- 10 דק'
זמן בישול: כשעה
מצרכים:
1/4 כוס גרגירי חומוס
1 בצל חתוך
1 תפוח אדמה מגורד
1 דלורית קטנה מגורדת
1 בטטה מגורדת
1 קישוא מגורד
1 גזר מגורד
3 עלי כרוב חתוכים לרצועות קטנות
לתיבול לפי הטעם: קארי, כוסברה טחונה, קינמון טחון, כמון, הל, מיץ מלימון סחוט, מלח ים ושמן זית.
מים בטמפרטורת רתיחה.
אופן ההכנה:
משרים את החומוס למשך 12 שעות ומבשלים עד שהגרגירים רכים. כאשר הגרגירים רכים, מוסיפים לחומוס את כל הירקות והתבלינים (מלבד השמן והלימון), מכסים במים רותחים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עד שמתקבל מרק סמיך ואחיד (הירקות מתמוססים אל תוך המרק). מוסיפים לימון ושמן זית, מערבבים ומגישים חם.
אפשר לאכול את המרק בנפרד או להגיש יחד עם קוסקוס מלא.
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
כתיבת תגובה