מספר מנות: 1-2
זמן הכנה: 5 דק'
מצרכים:
1 חציל מוחמץ עם שום
2-3 כפות טחינה גולמית (אני ממליצה על טחינה גולמית משומשום מלא מונבט מזן חומרה אתיופי, אשר משווק בארץ ע"י חברת אמארה – ניתן להשיג ברשת ניצת הדובדבן או לרכוש ישירות מהיבואן 054-4982239)
פטרוזיליה לפי הטעם
מים מסוננים במידת הצורך (אם הטחינה סמיכה מידי לאחר העיבוד במעבד המזון)
הערה: אין צורך לתבל בלימון, מלח או שום, כיוון שהחצילים כבר חמוצים, מלוחים וספגו את טעם השום בתהליך ההתססה ההומולקטית.
אופן ההכנה:
מכניסים את החציל, טחינה גולמית ופטרוזיליה למעבד המזון ומעבדים באופן גס (לקבלת סלט) עד שמתקבלות חתיכות של חצילים ברוטב טחינה ירוקה (ניתן לעבד יותר אם רוצים לקבל ממרח אחיד).
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
כתיבת תגובה